tirsdag den 17. januar 2012

Svend Erik Skov - Alti' plakat i A2

Edit: Siden der hostede den fulde opløsning, blev pludselig en betalingsside. Jeg bruger derfor bare min egen dropbox fra nu af, og håber at det virker for alle fremover.

Efter at have overvejet en masse muligheder for at få masse produceret min Alti' plakat, har jeg besluttet mig for at lægge den ud som fælles ejendom. Der vil være for mange problemer i det for mit vedkommende, hvis jeg skal tage imod overførsler og sende ud til hvor end mange.


Så nu bliver den lagt her i en A2 jpeg. Så kan alle I andre bokse med printhuse og deres yderst rimelige krav til farveprofiler og .pdf'er, og jeg kan lade være med at lægge min skrøbelige økonomi på huggeblokken.

Print den, spred den, put den på din kaffekop. Bare venligst lad være at sælge den.

Link til fuld opløsning: https://www.dropbox.com/sh/t9knj53bw33o9iz/KPImj-AZR0

12 kommentarer:

 1. Hej Lars. Har du den i vektorformat? Jeg vil gerne printe den lidt større end A2.

  SvarSlet
 2. (Det behøver ikke være PDF og jeg er ligeglad med farveprofiler :) )

  SvarSlet
 3. Puh, vektoren er lidt tricky, da det er lavet med photoshop's pen tool (shame on me). -Men hvis du har adgang til illustrator eller lignende, burde du næsten kunne hive A2 udgaven ind, og automatisere en vektor fil i ret høj kvalitet. Der er ikke så mange krummelurer i den igen. :)

  SvarSlet
 4. Desuden er A2'en i 300 dpi, og jeg tror sagtens du kan gå ned til 150-200 dpi før det begynder at blive træls.

  SvarSlet
 5. Hej, Lars. Tusind tak, fordi du deler din kreativitet. Jeg har fået trykt en t-shirt med dit billede, og jeg tror sku aldrig, at jeg har fået så meget opmærksomhed, som første gang jeg havde den på i skole. Igen, tusind tak.
  Sælger du nogen af dine andre værker? For det er jo bedst at købe af kunstnere på vej op :)

  Mvh.

  Claus

  SvarSlet
 6. har du billeder af din t-shirt?

  SvarSlet
 7. Hej lars jeg kan ikke finde din mail adresse her på bloggen, big up for dit artwork. Jeg vil gerne i kontakt med dig min mail er thomaslaegaard@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg vil meget gerne have fingrene i den, men desværre får jeg beskeden: account suspended.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er uploadet på min dropbox nu. Håber at det virker fremover. https://www.dropbox.com/sh/t9knj53bw33o9iz/KPImj-AZR0
   Mvh. Lars

   Slet
 9. Hej Lars,

  Kan du ligge den op igen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er uploadet på min dropbox nu. Håber at det virker fremover. https://www.dropbox.com/sh/t9knj53bw33o9iz/KPImj-AZR0
   Mvh. Lars

   Slet